FRESCH BEAUTY gaat altijd voor het meest natuurlijke resultaat, dit kan doormiddel van verschillende toepassingen, denk hierbij aan een passende wenkbrauwvorm in het gezicht en een passende kleur etc. Om het perfecte resultaat te behalen plan ik altijd eerst een intake afspraak in met de klant, zodat alles vooraf aan de behandeling duidelijk is, natuurlijk heeft men over het algemeen nog veel vragen als het over Semi Permanente Make-up gaat.

Er wordt voor de intake 25 euro in rekening gebracht. Mocht je beslissen om de behandeling te ondergaan wordt dit weer in mindering gebracht op het totale bedrag. 

Ik ben opgeleid door meest bekende Brow Grand Master genaamd Branko Babic, tevens is hij ook de founder van PhiBrows.

Begin 2019 ben ik persoonlijk door hem persoonlijk getraind Daarnaast ben ik ook opgeleid door de Phipowder Masters Kerstin & Thorsten en heb ik ook mijn certificaat behaald in powder brows (machinaal). 

PhiBrows is markleider en wereldwijd de beste academie voor (Semi) Permanente Make-up, het was dan ook een eer om met Branko te mogen samenwerken.

Wenkbrauwen zijn het belangrijkste deel van het gelaat, ze geven het gezicht expressie en uitstraling. Uiteraard wordt bij het aanbrengen van Semi Permanente Make-up of te wel Microblading rekening gehouden met de vorm van het gezicht. 

Zou je graag iets bredere wenkbrauwen willen? Of juist iets langer en meer symmetrie willen creëren, met microblading is heel veel mogelijk. 

Eventuele littekens en lege plekken in de wenkbrauwen kunnen (natuurlijk ook bij mannen) worden gecorrigeerd d.m.v. Semi Permanente Make-up (Microblading).

“het zijn zusjes, geen tweeling’’

U heeft keuze uit 4 verschillende soorten behandelingen, Microblading, Powder brows, Ombre brows en Combi brows. ​

Phibows microblading, oftewel hairstrokers (haartjes techniek) is dé beste en nieuwste techniek op het gebied van Semi Permanente Make-up. Het is minder blijvend als permanente make-up, het blijft ongeveer 1 tot 2 jaar zitten (per persoon verschillend). Phibrows microblading is de meest natuurlijke manier om mooie wenkbrauwen te creëren waar je erg lang plezier van zult hebben en niet wekelijks terug hoeft te komen voor een wenkbrauw behandeling.

Alle PhiBrows behandelingen bestaan uit 2 aparte afspraken. 

Het pigment dat tijdens de 1e behandeling in de huid wordt aangebracht zal na de eerste 4 weken ongeveer 30-50% van haar kleur verliezen. Daarom is het van belang dat je een 2e keer terugkomt voor een nabehandeling. In sommige gevallen kan het zijn dat de huid het pigment niet goed opneemt, in dat geval is een 3e behandeling nodig, iedere huid is anders. 

 

 

Powder brows, hierbij wordt er een wenkbrauw gecreëerd doormiddel van een pixels “poeder” effect, dit is een zeer geschikte behandeling voor een vette huid of een huid met grove poriën. Dit effect wordt doormiddel van een naald (machine), als het ware in de huid geschetst. 

 

Ombre brows, dit is dezelfde werkwijze als bij de powder brows alleen wordt hier een ombre “schaduw”effect gecreëerd. 

Combi brows, dit is een combinatie van powder/ombre brows met microblading. 

 

Alle behandelingen bij FreschBeauty zijn inclusief 1 nabehandeling. 

 

*Het is mogelijk om de wenkbrauwen tijdens de behandeling te verdoven. Zodat de behandeling bijna geheel pijnloos is.  

Er is geen een reden om bang te zijn voor de behandeling, sommige klanten vinden epileren met een pincet zelfs erger.

Vragen? Twijfel niet en neem contact op!

 

 

 

PhiBrows-3-1_bewerkt.png